Kleuterdans & Dancing Crew (12+)

Amber Braeckman

Amber werd geboren te Gent en vond haar passie voor dans in de balletschool ‘An Van Den Broeck’ op vierjarige leeftijd. Na een aantal jaren ervaring opdoen met ballet deed ze ook Modern, Jazz lyrical, HipHop, Afro en Clipdance in verschillende dansscholen.

 

Ze is afgestudeerd aan de Arteveldehogeschool in de educatieve opleiding kleuteronderwijs. Dagelijks is Amber dus bezig met dans en met het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen.

 

Amber specialiseert zich in haar vrije tijd nu nog in Afro, HipHop en Clipdance. Tijdens haar lessen legt Amber de nadruk op het samenhorigheidsgevoel, het vertrouwen in de eigen mogelijkheden en talenten, energie en vooral het groeien naar een steeds betere danser of danseres.

Kids Dance & Diva Dance & CLIp dance (12+)

Valèrie Burm

Ik behaalde het diploma regentaat lichamelijke opvoeding en biologie te Gent. Reeds tijdens mijn studies gaf ik dans- en aerobicslessen.

Nadien behaalde ik bij de A.F.T.A. ook nog de diploma's "Teacher training - Thaipower - Power Yoga" en begon ik les te geven in diverse fitnesscentra, voor alle leeftijden. Ondertussen dans ik zelf in compagnies. Naast Dancing Kids  geef ik ook nog les in andere dansscholen.

Ik word regelmatig gevraagd als lesgeefster op sportdagen. BVLO Oost- en West-Vlaanderen, alsook VLABUS en SVS werken reeds jaren met me samen voor bijscholingen aan leerkrachten LO in verschillende dansstijlen : aerobics, step, thaibo, BBB, salsa, latin aerobics, kids dance, MTV dance, ... 

Ik assisteer Miss-verkiezingen , geef personal training en organiseer modeshows.

Tot op vandaag volg ik zelf ook nog workshops en cursussen.

In mijn vrije tijd volg ik Cubaanse salsa LA Style en power yoga.

Sporten voor 't plezier

Hanne Soens

Ik ben gepassioneerd door sporten en bewegen. Na verschillende jaren aan atletiek en volleybal gedaan te hebben, ben ik nu vooral actief in meer recreatieve sporten: mountainbiken, kajakken en windsurfen. Mijn vrije tijd is altijd actief besteed!

Ik hou ervan om mensen met plezier aan het bewegen te krijgen en hecht veel waarde aan de sfeer en het sociale contact bij het sporten en bewegen. Dat is dan ook wat ik graag op iedereen wil overdragen!