We willen graag even de vrijwilligers van de werkgroep Dancing Kids aan u voorstellen.

Dankzij de inzet van deze mensen kunnen jullie telkens jaar na jaar genieten van veel dansplezier.

Daarnaast kunt u ook bij hen terecht voor vragen en info over de Dancing Kids.

 

mail@dancing-kids.be

 

Manuel Van Simaey

Veerle Van Verdegem

Céline Dhont

Barbara Deconinck

Als kinesitherapeute en als mama van twee kindjes ben ik enorm begaan met alles wat met ‘bewegen’ te maken heeft. Ik ben ervan overtuigd dat bewegen een belangrijke rol speelt in de totaalontwikkeling van kinderen. Bij de dancing kids vond ik lesgevers die ook overtuigd zijn van het belang van ‘plezant bewegen’. Dans biedt binnen dit ganse idee enorme mogelijkheden voor kinderen. Ik ben blij en enthousiast ben om me vrijwillig te kunnen engageren binnen de Dancing Kids waar ik in juni 2013 aansloot. Op die manier hoop ik mijn kleine steentje bij te dragen om nog meer kinderen al dansend en swingend, hiphoppend en breakend het plezier van bewegen te laten ontdekken en aldus te kunnen  openbloeien! ( 0496505511)

Veerle Bollaert

Ik ben reeds enkele jaren aktief in de ouderraad en de werkgroep Dancing Kids.  Waarom?  Omdat een groep vrijwilligers grootse dingen kunnen realiseren!

 

En omdat ik daar graag mijn steentje toe bijdraag.  Om effectief iets te doen, en als je dan het resultaat ziet: super dat je daaraan kan meewerken!

 

Ik ben ervan overtuigd dat ons nog vele mooie momenten te wachten staan, laat maar komen zou ik zeggen… (0496250176)